Femme Fitale maakt gebruik van de volgende disclaimer. Door deze website of onze producten te gebruiken gaat u hiermee akkoord:

  • Femme Fitale zet zich vol passie in om bezoekers van haar website en gebruikers van de NewStart Box waardevolle informatie over het thema afvallen in de overgang te bieden. Uiteraard is elk mens verschillend en kunnen wij nooit garanderen dat elk advies voor iedereen dezelfde resultaten oplevert.
  • De informatie op de website en binnen de e-coaching voor gebruikers van de NewStart Box is niet bedoeld als medisch advies. De auteur is geen dokter of diëtist, maar een voedingscoach. De informatie van Femme-Fitale.nl is niet door een officiële instantie goedgekeurd en dient dan ook niet zonder professioneel advies van dokter of diëtist aangenomen te worden. Consulteer altijd uw dokter of diëtist voordat u aanpassingen maakt aan uw dieet of voedingsprogramma.
  • Het gebruik van een dieet en voeding om ziekten en ander medische aandoeningen te controleren of genezen is zeer ingewikkelde wetenschap en niet het doel van deze website en de producten die hier worden aangeboden. Indien u diabetes, een chronisch hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte, hart- en of vaatziekten of een andere medische aandoening heeft waarbij een speciaal dieet vereist is, is raden wij aan om eerst een dokter of diëtist te raadplegen.
  • De informatie die wij geven is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Femme Fitale geeft echter geen garanties voor de juistheid, volledigheid, of de toepasselijkheid van de inhoud van dit materiaal. Het gebruik van de NewStart Box en het toepassen van de gegeven informatie is op eigen risico. Femme Fitale is in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik hiervan. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, incidentele schade, bijzondere schade en gevolgschade.
  • Wij adviseren om het verbeteren van uw voedingspatroon altijd te combineren met voldoende lichaamsbeweging voor optimale resultaten. Als u niet gewend bent aan intensief sporten raadpleeg dan eerst uw arts voordat u begint. Voor iedereen boven de 40 jaar is het advies om eerst een sporttest te doen voordat er begonnen wordt met (intensieve) sport. Dit kan verzorgd worden door een gekwalificeerd sportinstructeur. Een diagnostische sporttest door een arts is aan te raden voor iedereen met twee of meer coronaire risicofactoren  (roken, familiehistorie met hart- en of vaatziekten, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk of diabetes). Voor elk individu met hart- en of vaatziekte is het noodzakelijk om eerst een medische check te doen voordat er begonnen wordt met inspannende lichamelijke activiteiten (o.a. sport).
  • Femme-Fitale.nl plaatst met zorg links naar externe informatie. Femme-Fitale.nl is echter niet aansprakelijk voor de content waar deze hyperlink naar verwijst.
  • Op de informatie van Femme-Fitale.nl is auteursrecht van toepassing, en alle rechten zijn voorbehouden. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming van Femme Fitale niet worden gekopieerd of gebruikt.