Met toestemming plaats ik hieronder (ongewijzigd) het verhaal van Monique. Ruim een maand geleden is zij aan de slag gegaan met de NewStart Box van Femme Fitale. Ik vind het altijd geweldig om deze reacties te krijgen (en gelukkig ontvang ik ze regelmatig). Het is waar ik het allemaal voor doe en – belangrijker nog – het geeft jou een goed en eerlijk beeld wat je kunt verwachten. 

Hoi Jeff,

Ik wil je graag bedanken! Je hebt me het zetje gegeven dat ik nodig had. Ik ben inmiddels 5 kilo kwijt, voel me beter dan ik me in tijden heb gevoeld en ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit door kan zetten/uit kan bouwen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje sceptisch was. Ik heb veel geprobeerd. O.a. Weight Watchers, Slim Fast, GI, Dukan en na een goed begin, ging het altijd weer mis en kon ik het niet volhouden. Hoewel dit uiteraard ook aan mezelf lag (daar moet ik eerlijk in zijn), had ik het idee dat het niet bij mij en mijn levensfase paste. Meer voor de korte termijn.

Het was dus wel even een drempel die ik over moest om weer iets te proberen. Maar jouw belofte dat je de eerste 9 dagen nergens aan hoeft te denken (simpelweg het eetschema volgen), begeleiding krijgt en vragen kunt stellen en het feit dat de lente voor de deur staat (je wilt er toch goed uitzien) hebben me over de streep getrokken.

Ook was het fijn dat jij de boodschappen al had gedaan  Ik was positief verrast toen ik zag wat er allemaal in de box zat. Die 9 dagen kom ik wel door dacht ik toen.

Ik moest in het begin best wel even wennen (je merkt dat je lichaam aan het omschakelen/aanpassen is) en met een aantal smoothies had ik wat moeite. Ook je smaak moet zich blijkbaar aanpassen, want inmiddels vind ik ze heerlijk en geniet ik er elke dag van. Vooral de Chocolate Shock is inmiddels een favoriet!

De 9 dagen waren zo voorbij en ik was ruim 2 kilo kwijt. Een mooie boost, maar ik besef me heel goed dat het belangrijkste deel nog voor de boeg lag: de lange termijn. En hoewel het nog vroeg is om daar echt een oordeel over te geven, heb ik het gevoel dat ik op de goede weg ben.

De adviezen die ik gekregen heb met de e-coaching en de Planner (superhandig!) houden me op de juiste weg. En als ik heel eerlijk ben is het voor mij heel belangrijk dat ik ook elke zaterdag gewoon een patatje met de familie kan mee eten en een paar wijntjes kan drinken. Hierdoor wordt lekker eten geen obsessie voor me en kan ik er gedurende de normale week weer makkelijk afstand van doen.

Bovendien voelt het fijn dat ik bij vragen of als ik eventueel vastloop altijd een beroep op je kan doen. Fijn dat je zo snel (en goed) reageert! Ik wil je dan ook bedanken voor je support en ik zal je box aanraden bij mijn vriendinnen met een pondje meer.

Groetjes, Monique

Wil je meer informatie of ook aan de slag gaan met de NewStart Box? Bezoek dan de informatiepagina.