Ik begin deze persoonlijke boodschap met 3 behoorlijk directe vragen. Zit je lekker in je vel, ben je tevreden met je lichaam en voel je je fit? Als je één of meerdere vragen niet met ‘ja’ hebt kunnen beantwoorden, dan wil ik je op het hart drukken om hier niet in te berusten.

Er valt namelijk zoveel meer uit jezelf en uit het leven te halen. Het enige wat er voor nodig is, is dat je gaat ‘cirkel hoppen’. Dat klinkt vast een beetje vaag, maar ik zal uitleggen wat ik ermee bedoel.

Allereerst is er de negatieve cirkel. Je bent niet in balans, voelt je vaak moe en lusteloos en komt makkelijk aan. Hierdoor raak je nog meer uit je evenwicht – hoe meer vetopslag, hoe meer de hormoonbalans verstoord raakt – en herhaalt het patroon zich. Het is vaak ontzettend lastig om op eigen kracht uit deze vicieuze cirkel te komen.

Ik wil graag samen met jou de sprong maken naar de positieve cirkel. Je gaat lekkerder in je vel zitten, verliest de eerste kilo’s, voelt je fitter en energieker en je krijgt de regie over je eigen leven langzaam maar zeker weer terug. Er ontstaat een stevige basis waar je verder op kunt bouwen. Een fijner gevoel bestaat niet.

Ik zou het fantastisch vinden om jouw coach te zijn en samen de schouders onder dit prachtige doel te zetten. Ik wil je bij voorbaat bedanken voor je vertrouwen en zie je graag aan de ‘andere kant’.