Afvallen in de overgang: lukt het jou ook maar niet?

Een slanker lichaam, meer energie en lekkerder in je vel met De NewStart Box

Waarom de ‘normale’ dieetmethoden in jouw levensfase averechts werken en onze methode om blijvend gewicht te verliezen door rekening te houden met de manier waarop jouw lichaam werkt. Herstel de balans!

Herken jij je in één of meerdere van de onderstaande punten?

Dan willen wij je met klem adviseren om ons verhaal te lezen. Het bespaart je nieuwe mislukte afslankpogingen (en veel frustratie, geld en valse hoop). En het laat je zien dat hoe je wel succesvol af kan vallen in jouw levensfase.

"95% van alle diëten mislukt. Het verloren gewicht (en vaak meer) zit er binnen een jaar weer op. Rekening houden met de manier waarop je lichaam werkt is de enige weg naar blijvend succes. Zeker tijdens en rond de overgang!"

De onnodige wanhoop van 'powervrouw' Mariëlle
(is haar verhaal ook op jou van toepassing?)

Als voedingscoach heb ik letterlijk honderden gesprekken gevoerd met vrouwen in de overgang. Bijna altijd waren het krachtige persoonlijkheden. Vrouwen met veel levenservaring, zelfvertrouwen en een druk leven. Toch was er nog een overeenkomst. Ze waren de grip op hun lichaam kwijt. Ze vonden zichzelf te dik, zaten niet lekker in hun vel en voelden zich ondanks een - op het oog perfect leven - vaak niet gelukkig. Het verhaal van Mariëlle had de grootste impact op mij. 

Mariëlle is - zoals ze dat noemen - een powervrouw. Ze heeft een succesvol eigen bedrijf, een leuk gezin, (heel) veel sociale contacten en is in haar vrije tijd actief in de lokale politiek. Hoewel ze altijd al moeite had om op gewicht te blijven - ze was zoals ze dat zo mooi zeggen een vrouw met (flinke) rondingen - verloor ze nadat ze in de overgang kwam definitief de strijd met de kilo's.

Ze schaamde zich en zat slecht in haar vel
Mariëlle probeerde dieet na dieet - de lijst is indrukwekkend en droevig tegelijk - maar het eindresultaat was dat ze steeds zwaarder werd. Ze zat slecht in haar vel, schaamde zich voor haar lichaam, had weinig energie en waar ze vroeger met volle teugen genoot van haar drukke leven, werd het nu steeds meer een last.

Een rigoureuze, wanhopige en onnodige beslissing
Op het moment dat ik haar sprak was ze van plan om haar opgehoopte vet met liposuctie te lijf te gaan. Het greep me bij de keel. Hoe kan zo'n krachtig en sterk persoon totaal de regie over haar eigen lichaam kwijtraken en tot zo'n rigoureuze, wanhopige en onverstandige beslissing komen.

Google onthult de pijnlijke waarheid
Afvallen overgangHet verhaal van Mariëlle staat helaas niet op zichzelf. Google voor de grap eens op 'afvallen in de overgang' en “alles geprobeerd”. Je vindt meer dan 5000 verhalen van mensen die hun frustraties delen. Deze mensen zijn:

- keer op keer vol goede moed begonnen en keer op keer teleurgesteld;
- een kapitaal kwijtgeraakt zonder een steek verder te komen;
- al het vertrouwen in hun lichaam kwijt na talloze teleurstellingen op rij;
- in de meeste gevallen zwaarder dan ooit tevoren.

Mijn vraag aan jou
Herken jij je in het verhaal van Mariëlle? Zijn jouw pogingen om blijvend gewicht te verliezen ook keer op keer mislukt? Ben je continu aan het vechten tegen de kilo's? En merk je dat je minder goed in je vel zit en weinig energie hebt? Dan zou ik tegen jou hetzelfde willen zeggen als ik tegen Mariëlle heb gedaan:

"Je bent je lichaam aan het tegenwerken”

Je lichaam is aan een transformatie bezig. De enige optie is om het daarbij te ondersteunen. Het grootste deel van de diëten doet het tegenovergestelde: ze werken je lichaam tegen waardoor het in opstand komt (vet is eigenlijk een noodkreet).

Kom weer in je kracht
Door eindelijk echt rekening te houden met de manier waarop jouw complexe lichaam werkt, kom je weer in je kracht. Je stofwisseling gaat weer op volle toeren draaien, je krijgt meer energie, je komt weer in balans en je valt eindelijk ECHT af.

Hoe ik Mariëlle voor haar wanhoopsdaad behoed heb
Mariëlle vertelde in het gesprek dat ik 'haar laatste kans' was. En daarmee voerde ze de druk onbewust flink op. Het laatste wat ik wil is dat een gezond iemand zich laat opereren. Gelukkig heb ik veel vertrouwen in mijn methode die zich keer op keer bewezen heeft.

En dat is niet zo gek. Overtollige kilo's aanpakken door rekening te houden met de manier waarop het lichaam van een vrouw in de overgang werkt, is de enige weg tot succes. Niet meer en niet minder. Mariëlle is inmiddels 12 kilo kwijt en voelt zich fantastisch. Ik hoop oprecht dat jij de volgende bent die ik mag helpen!

De box was voor mij letterlijk een nieuw begin. Het mooie was dat ik direct kon beginnen en tijdens het afvallen tips en adviezen kreeg voor de lange termijn. Een soort praktijkcursus. Het resultaat mag er bovendien zijn. Ik ben de eerste kilo's kwijt en voel me kiplekker! Ik ga gewoon lekker door!

Anja Harbers

Dankzij de newstart box heb ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug. Ik dacht dat afvallen er voor mij niet meer in zat (fantaseerde er nog wel over) maar ben nu de eerste kilo's al kwijt. Door de goede coaching (dankjewel Jeff) heb ik er alle vertrouwen in dat er nog veel meer bijkomen.

Patricia Kerkhof

Resultaten kunnen per persoon verschillen (elk lichaam is uniek)

De NewStart Box: een kickstart naar een slanker en gezonder leven

newstartboxMet de NewStart Box neem ik je 9 dagen bij de hand om samen een grote transformatie in te zetten. Ik ben je coach en heb alles voorbereid. Hoe het werkt? Je ontvangt thuis een grote doos met producten waarmee je de eerste stappen gaat zetten om je hormoonbalans te verbeteren, af te vallen (zeker 2 tot 3 kilo*) en je energie terug te vinden.

Tijdens de 9 dagen eet je volgens mijn schema. En wees niet bang: honger lijden is er niet bij en ik beloof je dat je gaat genieten. Verder op deze pagina vind je alvast een smakelijk voorproefje. Elke dag help ik je op weg door middel van e-coaching. Ik geef tips, beantwoord vragen en hou je op het juiste spoor. Het kan simpelweg niet misgaan.

Een slanker lichaam, meer energie en goed in je vel zitten
Belangrijker nog is dat ik je tijdens de 9 dagen ga helpen om jouw nieuwe levensstijl op eigen kracht door te zetten. Ik vertel je alles wat je moet weten om na het gebruik van de NewStart Box je teruggevonden balans te behouden en te versterken. Hierdoor ga je de doelen behalen die voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een slanker lichaam, meer energie en simpelweg beter in je vel zitten.

Snel resultaat en lange termijn gaan hand in hand
Je kunt de NewStart Box eigenlijk zien als een 'kickstart' voor een gezonder en slanker leven. Resultaat op de korte termijn - tijdens de 9 dagen raak je de eerste kilo's al kwijt - en het behalen van doelen op de lange termijn gaan hand in hand!

De enige weg tot succes
De NewStart Box is erop gericht om je lichaam niet langer tegen te werken - zoals bij andere dieetprogramma's - maar het te ondersteunen. Tijdens de overgang - waarbij het lichaam met een complexe transformatie bezig is - is dit de enige weg tot succes. De volgende uitgangspunten staan hierbij centraal:

- Het herstellen van de hormoonbalans (met name tussen oestrogeen en progesteron)
- Afrekenen met ongevoeligheid voor insuline: stop de 'snaaidrang'
- Voorkomen dat onnodige 'afslank-stress' de vetverbranding blokkeert

In het vervolg van deze pagina ga ik dieper in op deze 3 uitgangspunten en leg ik uit hoe ze jouw leven positief gaan veranderen.

* Resultaten kunnen per persoon verschillen (elk lichaam is uniek).

Klik hier en begin met de NewStart Box (tijdelijk 50% korting)

"De juiste voeding draagt bij aan een betere hormoonbalans. Je lichaam komt - letterlijk - weer in zijn kracht. Alleen vandaar uit is het mogelijk om blijvend gewicht te verliezen en je goed te voelen!"

Hoe de NewStart Box jou gaat helpen

#1: Het verbeteren van de hormoonbalans

Tijdens de overgang (en de periode hiervoor) neemt de productie van de 'vrouwelijke hormonen' progesteron en oestrogeen af. Oestrogeen daalt met ongeveer 35% tussen het 35e en 50e levensjaar en progesteron in dezelfde periode met maar liefst 75%. Het gevolg? De balans is zoek. Er is teveel oestrogeen ten opzichte van progesteron. Dit wordt ook wel 'oestrogeendominantie' genoemd (zie afbeelding) en heeft de volgende (schadelijke) effecten:

 • Als oestrogeen dominant is, kan het lichaam geen vet verbranden voor energie
 • Het lichaam slaat (te) makkelijk vet op: vooral rond de benen, buik en bovenarmen
 • De stofwisseling vertraagt waardoor je makkelijker aankomt (en minder kunt eten)
 • Je voelt je vaak moe en lusteloos en slaapt slecht(er)

Stop met zwemmen tegen de stroom in: verander je lichaam in een bondgenoot

Het zal inmiddels duidelijk zijn. Afslanken is onbegonnen werk als je hormonen niet in balans zijn. Je kunt het vergelijken met tegen de stroom in zwemmen. Je houdt het misschien eventjes vol, maar op de lange termijn red je het nooit.

Maak samen met mij de 'switch'
Met de NewStart Box maak je de 'switch' naar een levensstijl waarbij je lichaam weer in haar kracht komt. Je hormoonbalans verbetert en er ontstaat een basis voor blijvend gewichtsverlies en een energiek leven. Het lichaam moet minder een tegenstander en meer een bondgenoot worden. Hieronder vind je alvast een voorproefje van wat je gaat ervaren en leren:

 • De invloed van het fyto-nutrient Diindolymethaan - kortweg DIM - op jouw hormoonbalans
 • Wat plantaardige fyto-oestrogenen (regulatoren van oestrogeen) voor je kunnen betekenen
 • Hoe een relatief onbekend mineraal invloed kan hebben op de aanmaak van progesteron
 • Waarom het stofje chlorofyl zo belangrijk is (en in welke voeding je vindt)
 • Welke superfoods invloed kunnen hebben op de aanmaak van lichaamseigen progesteron
 • Van welke vitaminen je nooit te weinig mag krijgen

Drie persoonlijke vragen die je (hopelijk) aan het denken gaan zetten

Ik begin deze persoonlijke boodschap met 3 behoorlijk directe vragen. Zit je lekker in je vel, ben je tevreden met je lichaam en voel je je fit? Als je één of meerdere vragen niet met ‘ja’ hebt kunnen beantwoorden, dan wil ik je op het hart drukken om hier niet in te berusten.

Er valt namelijk zoveel meer uit jezelf en uit het leven te halen. Het enige wat er voor nodig is, is dat je gaat ‘cirkel hoppen’. Dat klinkt vast een beetje vaag, maar ik zal uitleggen wat ik ermee bedoel.

Allereerst is er de negatieve cirkel. Je bent niet in balans, voelt je vaak moe en lusteloos en komt makkelijk aan. Hierdoor raak je nog meer uit je evenwicht – hoe meer vetopslag, hoe meer de hormoonbalans verstoord raakt – en herhaalt het patroon zich. Het is vaak ontzettend lastig om op eigen kracht uit deze vicieuze cirkel te komen.

Ik wil graag samen met jou de sprong maken naar de positieve cirkel. Je gaat lekkerder in je vel zitten, verliest de eerste kilo’s, voelt je fitter en energieker en je krijgt de regie over je eigen leven langzaam maar zeker weer terug. Er ontstaat een stevige basis waar je verder op kunt bouwen. Een fijner gevoel bestaat niet.

Ik zou het fantastisch vinden om jouw coach te zijn en samen de schouders onder dit prachtige doel te zetten. Ik wil je bij voorbaat bedanken voor je vertrouwen en zie je graag aan de ‘andere kant’.

Jeff Hofman
Voedingscoach

Hoe de NewStart Box jou gaat helpen

#2: Afrekenen met ongevoeligheid voor insuline: stop de snaaidrang

Ongevoeligheid insulineInsuline heeft een enorm belangrijke functie. Het hormoon wordt door het lichaam gebruikt om voeding - omgezet in glucose - naar de lichaamscellen te transporteren. Daarnaast houdt insuline de bloedsuikerspiegel in balans. Door ongevoeligheid voor insuline heb je meer en meer nodig om hetzelfde effect te bereiken waardoor je bloedsuikerspiegel continu schommelt. De gevolgen klinken je misschien bekend in de oren:

 • Je hebt (te) vaak enorme trek in suikers en koolhydraten
 • Afvallen lijkt niet meer te lukken
 • Je hebt vaak weinig energie en je voelt je lusteloos (vooral na maaltijden)
 • Je wordt dikker in de taille (het welbekende zwembandje)

Omdat de cellen niet goed reageren op insuline wordt er meer aangemaakt. En zolang er insuline in je bloed zit, is het onmogelijk om vet te verbranden. En hoe meer lichaamsvet je aanmaakt, hoe groter de ongevoeligheid wordt. Kortom, dweilen met de kraan open.

Bovendien - en dat is minstens zo belangrijk - zorgt ongevoeligheid voor insuline (een probleem met een primair hormoon) op den duur voor problemen met de secundaire hormonen oestrogeen en progesteron. Alles staat met elkaar in verbinding.

Een stabiele bloedsuikerspiegel en vet als energiebron voor het lichaam

Ongevoeligheid voor insuline is omkeerbaar. Ook in jouw levensfase. Ik ga je erbij helpen. Met de NewStart Box breng ik de balans terug. Je kickt geleidelijk af van suikers, wat een positieve invloed heeft op de bloedsuikerspiegel, en er ontstaat meer evenwicht. Precies wat de bedoeling is. Hoe we dit gaan bereiken?

 • Zes (!) eetmomenten per dag dragen bij aan een stabiele bloedsuikerspiegel (geen inkakmomenten)
 • Veel bladgroente (onder andere in heerlijke smoothies) draagt bij aan meer gevoeligheid voor insuline
 • Kick af van je suikerverslaving: de NewStart Box helpt je op weg

Klik hier en bestel de NewStart Box

Tijdelijke actie (50% korting)

Een voorproefje van de NewStart Box

Deze 'superfoods' dragen bij aan jouw kickstart naar een gezondere levensstijl. Ze worden onder andere gebruikt voor de heerlijke smoothies die we gaan maken.

 • #

  Maca

  Smaakvol knolgewas uit Peru met unieke eigenschappen

Maca is een zogenoemde 'adaptogeen'. Adaptogenen helpen het lichaam bij de aanmaak van hormonen en bij het bewaken van de balans hiervan.

 • Door de adaptogene werking is de invloed afgestemd op de behoefte, de leeftijd en het geslacht
 • Wordt in verband gebracht met meer energie en een opgewekte stemming
 • Wordt gebruikt bij overgangsklachten en voor het verhogen van het libido

 • #

  Fenegriek

  Veelzijdig en gezond kruid bevat fyto-oestrogenen

Natuurlijke bron van fyto-oestrogeen (plantaardig oestrogeen). Meer uitleg hierover binnen de Femme Fitale e-coaching.

 • Wordt gebruikt om overgangsklachten (door oestrogeentekort) te verminderen
 • Wordt in verband gebracht met een stabielere bloedsuikerspiegel

 • #

  Hennep-proteïne

  Plantaardig eiwit boordevol belangrijke voedingsstoffen

Hennep- proteïne heeft een extreem hoge voedingswaarde en bevat de voedingsstoffen die voor jou belangrijk zijn.

 • Hoogwaardig plantaardig eiwit draagt bij aan het behoud van spiermassa
 • Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit
 • Bevat alle 20 aminozuren (inclusief 9 essentiële die het lichaam zelf niet kan produceren)
 • #

  Pompoenpit-proteïne

  Superfood in en rond de overgang

Pompoenpit-proteïne is een hoogwaardig plantaardig eiwit met een heerlijke, hartige, nootachtige smaak. Het zit bovendien boordevol belangrijke stoffen, zoals ijzer, zink, magnesium en gezonde vetten.

 • Eiwitgehalte van maar liefst 55%: bovendien 100% plantaardig en organisch (biologische landbouw)
 • Rijk aan zink: draagt bij aan een normale hormoonhuishouding en stofwisseling
 • Bevat ijzer en magnesium: deze mineralen dragen bij aan extra energie en een heldere geest

 • #

  Kurkuma

  Niet alleen smaakmaker, maar ook superfood

Kurkuma bevat 'curcumine'. Een superstofje waar steeds meer onderzoek naar wordt gedaan.

 • Wint sterk aan populariteit als voedingssupplement
 • Speelt een belangrijke rol in de Ayurvedische gezondheidsleer
 • Kurkuma heeft een sterke antioxidante werking

Ik hikte er tegenaan. Ik werd steeds iets zwaarder en ik wist dat het zo niet door kon gaan. Er moest iets gebeuren, ik had alleen geen idee hoe ik het aan moest pakken. Teveel geprobeerd en teveel teleurstellingen. Gevolg: steeds maar weer uitstellen. Deze box en het advies van Jeff was voor mij het antwoord. Ik ben niet alleen afgevallen, maar voel me veel beter!

Caroline Hertz

Ik ben in de maand voor mijn vakantie 6 kilo afgevallen dankzij de methode van Jeff. Super! Het mooie was dat ik er zelf niet echt bij na hoefde te denken en me kon richten op mijn eigen leven. Jeff had alles al voor mij bedacht. Het scheelde me zelfs tijd omdat de boodschappen al gedaan waren.

Mieke Geraerds

Resultaten kunnen per persoon verschillen (elk lichaam is uniek)

Hoe de NewStart Box jou gaat helpen

#3: Voorkomen dat onnodige 'afslank-stress' de vetverbranding blokkeert


Onnodige 'dieetstress' maakt afslankpogingen bij voorbaat al kansloos

Tijdens de overgang en de periode hiervoor is het lichaam extra gevoelig voor stress. En waar zorgen bijna alle diëten voor? Juist, extra stress. Zeker als je al een druk en hectisch leven hebt - en wie heeft dat nou niet - is het bijna niet te doen om:

 • je aan allerlei dieetregels te houden
 • de hele supermarkt uit te pluizen op zoek naar de juiste producten
 • uren in de keuken door te brengen
 • flink te sporten (wat vaak ook nog eens averechts werkt)
 • te presteren op je werk en binnen je gezin op een lege maag

De extra stress zorgt ervoor dat het lichaam overschakelt naar de 'overlevingsmodus'. De bijnieren worden zwaar belast, er wordt teveel cortisol (stresshormoon) aangemaakt en gewichtsverlies wordt geblokkeerd omdat je lichaam in de veronderstelling is dat het elke calorie nodig heeft.


Stressloos afslanken: de enige weg tot succes, zeker in jouw levensfase

De NewStart Box houdt rekening met jouw drukke leven en zorgt ervoor dat je 'stressloos' gaat afslanken. Dit is de enige weg tot blijvend succes. Wat je kunt verwachten?

 • Je ontvangt een doos met alle boodschappen voor 9 dagen: alleen het avondeten en versproducten hoef je zelf te halen
 • De recepten zijn eenvoudig en voor het hele gezin geschikt: je hoeft niet 'apart' te koken
 • Je ontvangt een 'eetschema' waarin precies staat wanneer wat te eten: het kan niet misgaan
 • Sporten is niet nodig tijdens de NewStart Box
 • 6 eetmomenten per dag zorgen ervoor dat je geen honger hoeft te lijden
 • Heel belangrijk: je kunt blijven genieten van eten (denk aan heerlijke smoothies en smakelijke tussendoortjes)

Klik hier en bestel de NewStart Box

Tijdelijke actie (50% korting)

De recepten: makkelijk, lekker en voor het hele gezin

Lekker eten en de NewStart Box gaan hand in hand. Na het bestellen krijg je van ons een digitale receptengids. Elke avond kun je zelf kiezen wat je maakt. Goed om te weten: het hele gezin kan mee-eten (en meegenieten) en je vindt ook vegetarische gerechten in de receptengids.

Zalm met haricot verts

Boerenomelet à la Femme Fitale (vegetarisch)

Tasty beef salad

Gegrilde kip uit de oven

Nog geen € 4,- per dag (ik doe de boodschappen)

Heb je er al over nagedacht? Met de NewStart Box haal je eigenlijk alle boodschappen voor 9 dagen in huis. Alleen de versproducten hoef je zelf te kopen. Stel dat je hiermee € 65,- bespaart op de boodschappen. Dan kost de NewStart Box in de praktijk geen € 97,- maar € 32,-. Dat is nog geen € 4,- per dag!

Verantwoord genieten tijdens de NewStart Box

Ik ken het gevoel. Je zit 's avonds op de bank en je hebt zin iets lekkers. Met de NewStart Box hoef je niet op een wortel te knagen, maar kun je genieten van deze verantwoorde snacks.

Klik hier en bestel de NewStart Box

Tijdelijke actie (50% korting)

Wat de NewStart Box jou gaat brengen

Wat je tijdens de NewStart Box nog meer gaat ontdekken

 • Dat afslanken en beter in je vel zitten helemaal niet zo moeilijk is.
 • Hoe heerlijk 'golden milk' en mijn andere smoothies zijn (je kunt niet meer zonder).
 • Wat de invloed is van voeding op typische overgangsklachten.
 • Dat de juiste powerfoods je een instant energieboost geven.
 • Hoe lekker de 'nutty-bar' is (mijn persoonlijke favoriet).

Inbegrepen bij de NewStart Box

Femme Fitale Smoothie-gids

Tien heerlijke en supergezonde smoothies waar je een leven lang mee vooruit kan. De smoothies bevatten precies de ingrediënten die in jouw levensfase belangrijk zijn. Hierbij kun je denken aan hennep- en pompoenpit-proteïne, maca en kurkuma. Lijkt het jou wat om binnenkort te genieten van de Energy to go, de Orange Banana of de Chocolate Shock?

Femme Fitale Receptengids

Achttien heerlijke en supergezonde recepten met ingrediënten die voor jou belangrijk zijn. Wat te denken van Kip Piri Piri, Couscous makreelsalade of Spinazie a la crème? Je kunt de gerechten alleen voor jezelf maken, maar ook voor het hele gezin (ze zullen smikkelen). In de receptengids staan ook 6 vegetarische recepten, zodat de NewStart Box voor iedereen geschikt is.

1 jaar gratis ondersteuning

Heb je vragen over de NewStart Box, wil je je eigen situatie aan mij voorleggen of zit je iets dwars? Laat het mij weten en ik probeer je zo goed mogelijk te helpen. Ik vind het belangrijk om laagdrempelig te zijn, reken geen dure uurtarieven wil je graag zo goed mogelijk helpen. Samen komen we verder!

Ik vond het ideaal. Een grote doos boodschappen in huis en gewoon eten volgens het dagprogramma. Mooi ook dat mijn man mee kon genieten van de avondmaaltijden. Hij is ook 2 kilo afgevallen haha

- Claudia Bohnen

Dankjewel Jeff! Jouw methode betekende voor mij een ommekeer! Ik ben nu 2 maanden verder, 8 kilo lichter, voel me goed en wil nooit meer terug!

- Saskia Jansen

Resultaten kunnen per persoon verschillen (elk lichaam is uniek)

Maak een keuze die je leven verandert

Je staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen. Ik denk dat het belangrijk is om je te realiseren dat er nog zoveel meer uit het leven te halen valt, maar dat je daarvoor een nieuwe route moet inslaan. De bekende weg zorgt immers voor de bekende resultaten: er verandert niks.  En dat is wel wat je wilt. Waarom zou je anders hier terecht zijn gekomen?

Als je voor een andere uitkomst gaat - een slanker lichaam, meer energie en simpelweg lekkerder in je vel zitten - is het belangrijk om het anders aan te pakken. Om te kiezen voor een nieuwe route die betere resultaten op gaat leveren. Ik wil hierbij graag jouw coach zijn. Klik op de oranje button, vul je gegevens in en we kunnen direct van start.

 • Een slanker lichaam

 • Meer energie

 • Lekkerder in je vel

De Purple Haze Smoothie is mijn absolute favoriet! Het voelt goed om zo bewust met voeding bezig te zijn!

- Bianca Thijssen

Dit is wat je krijgt als je vandaag bestelt:

Femme Fitale NewStart Box

 • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (werkdagen)

Toegang tot het Femme Fitale ledengedeelte

 • Femme Fitale weekschema (digitaal)
 • Femme Fitale Receptengids (digitaal)
 • Femme-Fitale Smoothie-gids (digitaal)

Ondersteuning / support

 • 9 dagen e-coaching gericht op de lange termijn
 • 1 jaar persoonlijke ondersteuning

Normale prijs:

€194,-

Introductieprijs:

  €97,-

Direct Bestellen »

Belangrijk: ik kan slechts een beperkt aantal deelnemers coachen. Op dit moment zijn er nog 4 plekken beschikbaar.  

 • 9 dagen e-coaching

  Basis voor de lange termijn

 • Altijd bereikbaar

  Voor persoonlijk advies

 • Snelle bezorging

  Binnen no-time in huis

Antwoorden op je vragen

 • Q.Wat gaat de NewStart Box voor mij betekenen?

  A.De NewStart Box gaat je helpen om eindelijk blijvend gewicht te verliezen, meer energie te krijgen en lekkerder in je vel te zitten. De eerste 9 dagen eet je volgens mijn schema (ik heb alles voorbereid) en vervolgens kun je dankzij mijn e-coaching op eigen kracht verder. Snel resultaat zien en een basis leggen voor de lange termijn gaan dus hand in hand.

 • Q.Wat is Femme Fitale

  A.Femme Fitale helpt vrouwen in de overgang om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen en hun natuurlijke balans terug te vinden. Uitgangspunt hierbij is dat dit alleen bereikt kan worden door rekening te houden met de manier waarop het lichaam van een vrouw in de overgang werkt. Dus niet tegenwerken, zoals zo vaak gebeurt, maar meewerken!

 • Q.Hoeveel mensen maken gebruik van de NewStart Box

  A.De NewStart Box bestaat nog niet zo lang, maar ik kan al vol trots melden dat inmiddels meer dan 1000 dames jou (met succes) zijn voorgegaan!

 • Q.Wat heb ik nodig om het programma te volgen?

  A.Eigenlijk vrij weinig. Behalve een blender, een computer (voor de e-coaching) en een aantal versproducten van de supermarkt (ik vertel je precies wat), heb je eigenlijk niks nodig en hoef je nergens aan te denken. Je kunt direct beginnen met afvallen!

 • Q.Kan ik jou ook persoonlijke vragen stellen?

  A.Natuurlijk, ik vind het belangrijk om bereikbaar en toegankelijk zijn. Als je met de NewStart Box aan de slag gaat krijg je 1 jaar gratis support/ondersteuning. Dit betekent dat ik vragen beantwoord en advies geef. Ik vind het contact met ‘NewStarters’ erg belangrijk, ben benieuwd naar jouw ervaringen en geef je – indien gewenst – graag persoonlijk advies.

 • Q.Hoe lang duurt het voor ik resultaat zie?

  A.Tijdens de eerste 9 dagen vallen deelnemers gemiddeld 2 tot 3 kilo af. Daarnaast horen we vaak dat zij lekkerder in hun vel zitten en langzaam maar zeker meer energie krijgen. Ik kan je alleen maar adviseren om het zelf in de praktijk te ervaren!

 • Q.Kan ik op elk gewenst moment beginnen?

  A.Ja! Je bepaalt zelf wanneer je start. Als je de NewStart Box in huis hebt, meld je je 1 dag voor je wilt beginnen aan voor de e-coaching binnen het ledengedeelte van Femme Fitale. Dit kan op elk gewenst moment!

 • Q.Moet ik zelf nog boodschappen doen?

  A.Het overgrote deel van de boodschappen die je nodig hebt zit in de NewStart Box. Alleen voor de versproducten moet je zelf naar de supermarkt. Uiteraard vertel ik je precies wat je wanneer nodig hebt.

 • Q.Is de NewStart Box geschikt voor vegetariërs?

  A.Ja, ook als vegetariër kun je aan de slag met de NewStart Box. In de Femme Fitale receptengids vind je bijvoorbeeld 6 overheerlijke vegetarische recepten. Ook gedurende de dag heb je geen vlees nodig.

 • Q.Is het nodig om te sporten tijdens de NewStart Box?

  A.Nee, je gaat resultaten behalen zonder dat sporten nodig is. Dit wil niet zeggen dat ik een levensstijl zonder beweging adviseer. Tijdens de e-coaching leg ik precies uit welke vorm van beweging tijdens jouw levensfase belangrijk is en hoe je dit makkelijk kunt integreren in je leven.

Klik hier en begin met de NewStart Box (tijdelijk 50% korting)

Femme Fitale | info@femme-fitale.nl | De havik 43 7609 EA Almelo | KVK: 69039119 | NL857701678B01 | Privacybeleid