Femme Fitale helpt vrouwen in de overgang om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen en meer balans te vinden. Onze ervaring – en ongetwijfeld ook jouw ervaring – is dat ‘normale’ dieetprogramma’s niet of alleen tijdelijk werken tijdens deze levensfase. Logisch, want er wordt geen rekening gehouden met hoe jouw complexe vrouwenlichaam werkt. Het resultaat is dat je je lichaam niet aan het helpen, maar aan het tegenwerken bent. En – zeker op de langere termijn – zorgt dit altijd voor teleurstelling, frustratie en extra kilo’s (vaak meer dan voor je begon).

Weer in je kracht komen
Femme Fitale helpt je om dit negatieve patroon te doorbreken. Ons doel is om jouw lichaam weer ‘in haar kracht’ te zetten, je hormoonbalans te verbeteren en je stofwisseling sneller te laten draaien. Van daaruit gaan we samen werken aan een slanker lichaam, meer energie en simpelweg beter in je vel zitten. Misschien had je de moed al opgegeven, maar deze prachtige doelen zijn ook voor jou haalbaar.

De NewStart Box: letterlijk een nieuwe start
Femme Fitale werkt met de NewStart Box. In deze box vind je een volledig maaltijdplan en alle voeding (alleen ‘versproducten’ moet je zelf kopen) om in 9 dagen een transformatie in te zetten. Tijdens deze periode helpt jouw afslankcoach je door middel van e-coaching op weg. Niet alleen voor de 9 dagen, maar ook voor de lange termijn. Je kunt de NewStart Box dus eigenlijk zien als een praktijkcursus waarbij direct resultaat en verandering op de lange termijn hand in hand gaan. Meer informatie vind je op de informatiepagina van de NewStart Box.

Voedingscoach Jeff Hofman
Femme Fitale is opgericht door voedingscoach Jeff Hofman. Hij heeft zijn grote kennis en zijn grote ervaring met het coachen van vrouwen in de overgang samengebracht in de NewStart Box. Zijn doel is om samen met jou de uitdaging aan te gaan om letterijk een nieuwe start te maken, Kortom, uit het leven halen wat er in zit, ook in jouw levensfase.