Blue Monday is achter de rug en vanaf die dag zou het alleen maar beter moeten worden šŸ™‚ Over 2 maandjes begint de lente en de eerste zomerse dag valt vaak al in april. Juist, over 3 maanden al. Moeilijk voor te stellen met het weer dat we nu hebben toch? Vooral aan het eind van de middag als ik merk dat het al langer licht is, wordĀ ik me ervan bewust dat we de goede kant op gaan.

Deze tijd van het jaar is bij uitstek geschikt om je voor te bereiden op een slanke(re), fitte en lange zomer. De weken zijn rechttoeĀ en rechtaan (weinig feestdagen die je uit je ritme halen) en de verleidingen zijn nog relatief klein. We zijn nog voldaan van de decembermaand en terrasjesweer kun je het nou nog niet echt noemen. Kortom, een perfecte tijd om aan de slag te gaan en de structuur (terug) te vinden.Ik wil je er graag bij helpen. Op de informatiepagina van mijn NewStart Box leg ik precies uit hoe. In het kort komt het neer op het volgende:

  • Je ontvangt thuis een box met boodschappen.
  • Je eet 9 dagen volgens mijn schema.
  • Je verliest de eerste kilo’s tijdens deze periode.
  • Je werkt aan een betere hormoonbalans.
  • Je ervaart hoe het is om lekkerder in je vel te zitten.
  • Het kan niet misgaan: ik heb alles voorbereid.

En het belangrijkst: door middel van dagelijkse e-coaching en persoonlijke begeleiding hou ik je op het juiste pad en werken we samen aan een plan voor de lange termijn. Zodat je na deze 9 dagen zelfstandig vooruit kan.

De NewStart Box is erop gericht om je lichaam niet langer tegen te werken – zoals bij andere dieetprogramma’s – maar het te ondersteunen. Tijdens de overgang – waarbij het lichaam met een complexe transformatie bezig is – is dit de enige weg tot succes. De volgende uitgangspunten staan hierbij centraal:

  • Het herstellen van de hormoonbalans (met name tussen oestrogeen en progesteron)
  • Afrekenen met ongevoeligheid voor insuline: stop de ‘snaaidrang’
  • Voorkomen dat onnodige ‘afslank-stress’ de vetverbranding blokkeert

Ik krijg vaak berichten van vrouwen die dolgraag van start willen gaan met de NewStart Box, maar een beetje aanhikken tegen de prijs. En dat snap ik best goed.Ā ā‚¬ 97,- is niet niks. Toch is het goed om je te beseffen dat je met de NewStart box eigenlijk alle boodschappen voor 9 dagen al in huis haalt. Alleen de versproducten hoef je zelf te kopen. Stel dat je hiermee ā‚¬ 65,- bespaart op de boodschappen. Dan kost de NewStart Box in de praktijk geen ā‚¬ 97,- maar ā‚¬ 32,-. Dat is nog geen ā‚¬ 4,- per dag! Ook de Smoothies (10 recepten), de uitgebreide Femme Fitale Receptengids en de informatie uit de e-coaching verantwoorden het aankoopbedrag. Ze zijn niet alleen voor de eerste 9 dagen, maar je kunt er een leven lang mee vooruit.